Ny webbshop &  ny företagssajt!

Ny webbshop & ny företagssajt!

Våra sajter hansforsman.se och eldstad.se genomgår en spännande förändring. För bättre service och upplevelse renodlar vi nu dessa med olika roller och syften.

Låt oss först presentera nya eldstad.se - vårt nya webbshop-koncept. Tidigare var webbplatsen en skyltfönster för vår butik i Strängnäs och sajten får nu en ny roll. Sajten kommer att fungera som en e-handelsplats för våra kunder som har långt till en återförsäljare eller som helt enkelt föredrar att handla online, ska kunna se och köpa en mängd olika vedeldade produkter, kaminer, spisar från oss men även från andra leverantörer. Sajten kommer även att ge våra återförsäljare större möjligheter att exponera sina erbjudande till sina kunder via eldstad.se. Vi hoppas att våra återförsäljare kommer närmare sina kunder på det här sättet och ser eldstad.se som ett självklart plattform att verka på. 

Vi vill med eldstad.se ge dig de bästa förutsättningarna för traditionell uppvärmning och matlagning, genom att förse dig med rätt information, kunskap och hållbara produkter, så att dina val blir så enkla och välgrundade som möjligt när du väl handlar vedeldat på eldstad.se.  

Vårt företags webbplats hansforsman.se kommer framledes vara en dedikerad informationssajt, där vi presenterar vårt företag, våra varumärken, våra partners, vår syn på framtiden och de möjligheter i vår verksamhet som vi kan erbjuda andra, vare sig det är affärs- eller arbetsrelaterade relationer.    

Vår vision är att genom denna renodling och tudelning kunna erbjuda vår kunder en mer relevant och intressant upplevelse.

Välkommen! 

Tillbaka till blogg