Vi söker eldsjälar

Hans Forsman är ett familjeföretag som vill växa och växer. Det kan vi endast göra med hjälp av kompetenta, ambitiösa och arbetsvilliga personal. Hos oss finns det många utmaningar men också stora möjligheter att lära sig nya saker, få ta eget ansvar och växa med uppgiften.

Vi söker kontakt med nya personer som kan och vill bidra med att föra vårt företag framåt. Hos oss råder det en familjär och varm stämning. Något som våra kunder märker.

Vi värdesätter att personer som gillar att sälja, att vinna människors förtroende, och att leta efter nya och bättre sätt att lösa uppgifter och problem på.

Just nu befinner vi oss, som så många andra företag i vår storlek, på en digitaliseringsresa. Är du intresserad och kunnig på just digitala affärer är du välkommen att spontanansöka. Har du andra färdigheter och talanger som du tror vi kan ha nytta av hör av dig. Vi vill gärna komma i kontakt med dig.

Och vem vet vad det leder till...

Nedan finner du de ingångar vi för närvarande har till vårt företag.

Känner du att du skulle passa in hos oss, tveka inte att höra av dig!

bruno-kelzer-LvySG1hvuzI-unsplash

Praktik

E-handel

Tillsammans med vår e-handelsansvariga kommer du att få möjligheten att arbeta och utveckla en marknadsplats på nätet.

Vi söker dig som letar efter LIA-plats eller liknande. Du går på en eftergymnasial utbildning i e-handel/e-commerce, gärna med inriktning på B2B.

Läs mer
Photo by <a href="https://unsplash.com/@charlesdeluvio?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">charlesdeluvio</a> on <a href="https://unsplash.com/photos/man-using-macbook-Lks7vei-eAg?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Unsplash</a>

Praktik

Affärsutvecklare

Tillsammans med vår vd ska du bearbeta och utveckla våra kundrelationer och skapa ny affärer.
Du går på en eftergymnasial utbildning gärna med inriktning på affärsutveckling inom B2B.

Läs mer
Photo by <a href="https://unsplash.com/@videodeck?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Videodeck .co</a> on <a href="https://unsplash.com/photos/a-woman-sitting-in-front-of-a-laptop-computer-lbpaVBOLEMw?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Unsplash</a>

praktik

Innehållsproducent

Vi behöver en person som vill och kan skapa innehåll som är varumärkesdrivande. Det är alltifrån bilder, videos och grafik till texter och copy med kunder och sökmotorer som målgrupp.

Du går på en eftergymnasial utbildning i med inriktning på mediaproduktion i sociala medier.

Läs mer

Lediga tjänster

Här hittar du de lediga tjänster vi har hos oss. Vi använder oss av LinkedIn.

Kontakta oss med dina frågor.