Generalagent i snart 50 år

Hans Forsman är ett familjeföretag och generalagent för vedeldade produkter sedan mitten av 70-talet.

Vi erbjuder prisvärda och funktionella vedeldade produkter för värme, matlagning och välmående. Det gör vi via ett nätverk av återförsäljare runt om i landet. Idag är vi ett av branschens mest erfarna och välmående företag.

I vårt showroom i Strängnäs visar vi upp ett brett sortiment av Wamsler-, Rizzoli- och Kunst-produkter. Vi sålde tidigare Tirolia, som tyvärr upphörde med att producera vedspisar och kökspannor på 90-talet.

På vår lokalmarknad i Strängnäs med säljer vi dessutom kaminer och skorstenar från några av landets ledande leverantörer: Contura, Keddy, NVI med flera.

Hans Forsman har sedan flera år D&B:s högsta kreditrating. Det borgar för trygga och säkra köp, och seriösa affärsrelationer.

Patrick

Företagets Vd och kom in i företaget 2017.
Han har tidigare varit engagerad med att göra företagets första nätförsäljning 2007, då han sålde företagets budgetspisar via en hemsida.

Patrick är en kaospilot och journalist som sadlat om till företagsledare och entreprenör.

Kontakta Patrick

Anna

Vår ekonomiavdelning med stort A i bokföring. En av anledningarna till att företagets ekonomi år efter år får applåder av såväl revisor som värderingsinstitut.

Kontakta Anna

Anton

Företages klippa och lustigkurre som klarar av såväl ordrar, teknisk support som praktiska sysslor, av och till även ser till så att strängnäsborna får sina kaminer installerade.

Kontakta Anton

Liva

Vår senaste tillskott. Utbildad jurist som hanterar vårt lager och alla våra transporter. Dessutom utbildad e-commerce manager och Liva sköter vår e-handel på eldstad.se.

Kontakta Liva

Kom i kontakt med oss

Vill du bli en del av oss?

Vi söker ständigt efter talanger. Kika in på vår karriärsida via länken nedan för mer information

Läs mer om möjligheter hos Hans Forsman

Besök vårt showroom