Wamsler

Utvecklade för dagligt bruk - byggda för livet

Wamsler är ett tyskt företag med huvudkontor i München och har sedan 1875 utvecklat produkter inom vedeldning. Företaget har 130 års erfarenhet, stort tekniskt kunnande och en gedigen tradition. De utvecklar sitt sortiment i enlighet med sin företagsfilosofi - innovation med tradition. Idag är sortimentet raffinerat och består av vedspisar med innovativa funktioner. Wamslers vedspisar uppfyller med råge moderna miljökrav.

Wamslers vedspisar kan anpassas efter dina behov och vanor och med sina exklusiva funktioner gör det matlagningen till ett sant nöje och en upplevelse. Dessutom är vedspisarna försedda med modern förbränningsteknik som utnyttjar energin i bränslet på ett optimalt sätt. Det sänker dina uppvärmningskostnader och skonar miljön. Wamslers vedspisar är inte bara funktionella för uppvärmning och matlagning, utan det bidrar även till atmosfär och välbehag tack vare sin formgivning och design.

Upplev själv!

Utvecklar tillsammans

Redan från början arbetar designers, tekniker och produktutvecklare tätt tillsammans. Idéer kommer från kunder, från Wamslers 140 års erfarenhet, från trend- och marknadsstudier och från Wamslers designtävlingar.

Cirka 100 design- och teknikidéer skapas varje år. 20 nya braskaminer och spisar går därefter till serieproduktion varje år.

Testad märkeskvalitet

Wamsler har ett toppmodernt labb där nya teknologier och produkter testas. Testsituationer anpassas till vardagen, på sätt säkerställs att produkterna fungerar tillförlitligt och stabilt i ett hem och i daglig drift. Råvaror, komponenter och slutprodukter utsätts kontinuerligt för de hårdaste kvalitetstesterna.

Samma form

Wamsler har ca. 800 anställda som ser till att endast de bästa produkterna lämnar produktionen varje dag. Wamsler arbetar med de senaste produktionsteknikerna och maskinerna. Wamslers spisar och kaminer produceras på 13 produktionslinjer, i egna fabriker

Frågor kring Wamsler? Kontakta oss.