Praktik

Tillsammans med vår e-handelsansvariga kommer du att få möjligheten att arbeta med och utveckla vår marknadsplats eldstad.se. Vi söker dig som letar efter LIA-plats eller liknande. Du går på en eftergymnasial utbildning i e-handel/e-commerce, gärna med inriktning på B2B.

Din handledare kommer att instruera dig och guida dig in i företaget och under hela din praktik hos oss.

Du kommer att få jobba tillsammans med våra externa konsulter vad gäller SEO-optimering och strategier för organisk tillväxt. Har du frågor vänd dig till Patrick Baltatzis, 070-1423000.

  • Ansvar

    Hos oss kommer du att få stort ansvar med såväl väl arbetsuppgifter som arbetsform. Vi tror på att du både vill och kan ta ansvar för din egen insats. Runt omkring dig kommer du att ha personer som är drivna och medvetna om vart vi är på väg. De kommer att se till så att även du vet vart du och vi ska.

  • Ambitiöst

    Forsmans är ett litet familjeföretag som har ambitioner om att växa. Det innebär på sikt möjligheter för den som vill och kan bidrar till att vi växer. Som praktikant får du en första inblick i företaget och hur vi jobbar, samtidigt som du bygger din kompetensbas som yrkesperson.

  • Rolig produkt

    Vi jobbar med den äldsta produkten som finns, elden. Den är både fascinerande som trollbindande. Våra produkter väcker mycket känslor bland våra kunder och det märks. Därför är det en rolig produkt att jobba med. Det kommer du snabbt att inse.

Sök praktik E-handel